Колеги, някой може ли да ми каже откъде мога да намеря задните междинни спирачни маркучи за 155-ца,тези които са преди малкия маркуч на спирачния апарат.Обиколих почти целия град,но никъде не ги предлагат.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задни спирачни маркучи за Алфа ромео 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikola 155 Покажи съобщениеКолеги, някой може ли да ми каже откъде мога да намеря задните междинни спирачни маркучи за 155-ца,тези които са преди малкия маркуч на спирачния апарат.Обиколих почти целия град,но никъде не ги предлагат.Благодаря предварително.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениенещо с тез междинни маркучи немоа те разбера, ма си стават от типо темпра и ланча !!!sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikola 155 Покажи съобщениеСтава въпрос за малките маркучи които са преди тези на самите спирачни апарати,иначе на дължина са колкото другите.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
А някой д знае маркуча между помпата на съединителя и работният цилиндър откаде да си намеря че обърнах всички магазини за части и не намерих.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеА някой д знае маркуча между помпата на съединителя и работният цилиндър откаде да си намеря че обърнах всички магазини за части и не намерих.
Аз като търсих моя се натъкнах и на цена от сорта на 100и.....лв. с доставкано накрая реших проблема като отидох в едно магазинче за авто чарколяци и за 20 лв пича ми направи същото моркучле за около 15 мин.Разликата е че връзките между гумения маркуч и алуминиевите тръбички не е пресована с клещи(както при оригиналните) а е с резби една към друга.Почти 6 месеца откакто съм с новата и неам ниииикви ядове.
УСПЕХsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
Comment